Първоначално публикувано от Gogata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеКолега, тази от Боми е опоскана от към екстри - 100% базов модел, предполагам затова и цената е такава. Не знам от къде си, ако не си от София, мога през уикенда да мина дай хвърля един поглед и да дам мнение.
---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:49 ----------
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеОт БомиАуто имайте едно наум. Навремето приятел си взе кола от тях със спукана глава.
Comment
-
Аз както писах и на други двама колеги съм правил покупка от тях, която се каза изненздващо сполучлива и брат ми още и се радва (Seat Ibiza FR 1.9 TDI), до момента нее свирнал и тропнал, което е истинска изненада. Затова си мислех дали и тук няма да имам късмета.
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеИ за да не си говорим празни приказки. Ето и в същите условия и средна скорост 1.9 жтд.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеС тая средна скорост икомичните БМВ -та горят 25
Пък ти се успокоявай с разни снимки-картинки.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеИ е факт, че с твоята Алфа и да си съдереш дупарата не може да дадеш за 2 години среден градски разход под 8.
Пък ти се успокоявай с разни снимки-картинки.
A как върви 330д и как върви 159 с 1.9жтд дали има нещо общо?
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеA как върви 330д и как върви 159 с 1.9жтд дали има нещо общо?
Погледнато от призмата на моментната цена на пазара, 159-ката е по-изгодния автомобил реално за това, което получаваш. Като всеки италиански автомобил дефакто.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеИ е факт, че с твоята Алфа и да си съдереш дупарата не може да дадеш за 2 години среден градски разход под 8.
Покажи и средната скорост и тогава да говорим.
Тук се опитвате да доказвате някви фантасмагории, на които и вие не си вярвате 😀Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеДа де, ама и едната струва с 50% над другата, което си е фактор.
Погледнато от призмата на моментната цена на пазара, 159-ката е по-изгодния автомобил реално за това, което получаваш. Като всеки италиански автомобил дефакто.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеA как върви 330д и как върви 159 с 1.9жтд дали има нещо общо?
Обмисли 320д срещу 1.9жтдм или 525д срещу 2.4жтд (може и 136коньовия)Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение8 градско в София, в Пловдив дори и в Пазарджик за 2 години, за 1 година за колкото си искаш .. много малко коли на този свят могат да се похвалят с такъв .. и ЕбеЕмВетата не са сред тях !
---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
Това говорим само за вторичен пазар в България .. щото по белите държави не е точно така ! Там е съвсем друга "народопсихологията"
Явно съм карал извънземно БМВ.
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеЕвала за сравнението, голем си...
Обмисли 320д срещу 1.9жтдм или 525д срещу 2.4жтд (може и 136коньовия)
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеххахх ... та те 525д умират от всяко 1.9 115 ..
Аа, ама не бе ти си имал нещо си предвид...A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Comment
-
Стига с тоя разход бе, хора!Темата е съвет за покупка!
159-ката е кола от среден клас,с подръжка и харчлък като за среден клас,обаче е
красива и с отлично пътно поведение.
Покупката и е свързана с мерак,харесване,не на последно място възможности,намиране на читав екземпляр и ентусиазъм за поддръжка.
Ами какво да каже IVO RED по въпроса?Навремето,ако имаше като неговата щях да я купя.
Тя и моята жена харчи доста,ама е красива и интелигентна ,и ме кефи.Това означава ли,че трябва да я сменя с някоя мърла дето си брои стотинките, ма не я понасям?
Не издребнявайте с глупости,че живота е кратък!159 SW 2.4 Jtdm 2007
156 TS 1.8 1999
Avensis SW 2.2 D4D 2011
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlin pilev Покажи съобщениеСтига с тоя разход бе, хора!Темата е съвет за покупка!.....
Пази Боже тези, които разчитат на тази тема за да се ориентират при избора си
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment